Manijaci otjerali igrače Željezničara, žestoke uvrede za Brunu Akrapovića

Nakon poraza od Veleža

Manijaci otjerali igrače Željezničara, žestoke uvrede za Brunu Akrapovića

Esmer Oštraković

Očekivali su navijači Željezničara da će njihov tim večeras odigrati dobru utakmicu i da će savladati Velež i tako se "isčupati" iz zone ispadanja.

To se polovično i desilo. Željezničar je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, promašili su nekoliko dobrih šansi, a kazna za sve stigla je u 54. minuti kada je Halilović riješio utakmicu.

Pokušali su se domaći fudbaleri izvući nakon toga gola i postići barem jedan gol i spasiti barem bod, ali ni to im nije pošlo za rukom, te je upisan novi negativan rezultat.

Ono što može da brine navijače Željezničara, osim što je njihov tim ostao u zoni ispadanja, jeste i teško gostovanje koje ih čeka narednog vikenda kada gostuju u Modriči kod Sloge.

Jako nezadovoljni bili su navijači Željezničara nakon utakmice, ne samo oni najvatreniji, nego kompletan stadion.

Oglasi

Kada je Topuzović svirao kraj utakmice krenule su salve zvižduka sa svih tribina stadiona Grbavice i naravno svima je jasno šta navijači misle o igri svojih fudbalera.

Nakon toga igrači Željezničara krenuli su prema Manijacima, ali nisu se dugo zadržali jer su im najvatreniji navijači "okrenuli leđa", te su ih praktično otjerali u svlačionicu.

Osim toga velike uvrede upućene su prema treneru Bruni Akrapoviću, posebno u trenucima dok je davao izjavu.

WWin liga, 24. kolo:

FK Željezničar - FK Velež 0:1 (Halilović 54')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Muftić, Cavnić, Cocalić, Krpić, Drljo, Mijić, Boljević, Galić, Amoah, Selimović, Radovac.

FK Velež: Hadžikić, Oreč, Pršeš, Hrkač, Suljić, Lohan, Šikalo, Haskić, Šturm, Vehabović, Gholami.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mitoza
Zeljo je igrao dobro ako bi govorili o folkloru.
7 1
user1676370670
Nama ni Murinjo ne moze pomici...Rumenog ganjajte.....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi