Brkić: Samo čekam kada će rezultat da nas isprati

Mladost u teškoj situaciji

Brkić: Samo čekam kada će rezultat da nas isprati

Samir Mlaćo

Mladost je sve bliže nižem rangu.

Danas su nogometaši Slobode slavili 2:0 i Tuzlaci su napravili korak bliže tituli prvaka i povratku u elitni rang bh. nogometa.

Mladost je na mukama, samo je pravo čudo može spasiti od ispadanja. Trener - igrač do kraja sezone u Mladosti je iskusni Goran Brkić.

"Šta da kažem... Situacija je kakva jeste, odigrali smo kako jesmo, primamo golove kao što primmamo. To je naša boljka, mlada je ekipa koja hoće i želi, te ćemo se boriti dok god imamo nade i šanse.

Čestitam Slobodu na pobjedi", rekao je Brkić.

Naredno kolo Mladost gostuje kod Slobode.

"To su utakmice gdje mi moramo tražiti slamku spasa. Uz ovu igru i želju samo čekam taj momenat kada će rezultat da nas isprati", dodao je Brkić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Brkić je u Premijer ligi nastupao za Mladost, te se vratio da pomogne i sada, no sada je situacija veoma teška.

Mladost je sve bliže Drugoj ligi Centar.

Top Komentari

enko
Kako sa slobodom slijedecu kad su danas igrali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi