Abdurahmanović: Bosna je dobra ekipa, ali pobjeda je prioritet
Tuzlaci žele ostvariti nova tri boda na svom terenu

Rukometaš Tuzlaka pred sutrašnji duel

Abdurahmanović: Bosna je dobra ekipa, ali pobjeda je prioritet

E. Dindić

Rukometaši Slobode sutra igraju veoma važnu utakmicu protiv Bosne iz Visokog na domaćem parketu. Tuzlaci imaju imperativ pobjede, ali i gosti iz Visokog ne dolaze sa bijelom zastavicom. 

Sigurno veliki plus za popularne crveno-crne je povratak Sedžada Abdurahmanovića sjajnog rukometaša, koji nije igrao u prethodnim utakmicama zbog povrede.

"Odradili smo zadnji trening pred sutrašnju utakmicu. Očekujem puno jaču utakmicu nego kada smo se zadnji put sreli, oni dolaze da ostvare pozitivan rezultat. Sutra će biti žestoko, ali ja se nadam da ćemo mi biti ti koji će odnijeti nove bodove", rekao je Abudrahmanović te dodao:

"Što se tiče utakmice u kupu protiv Iskre, mislim da će biti jako neizvjestan susret te se nadam da ćemo mi biti ti na kraju koji će proći dalje", završio je Abdurahmanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Bosne iz Visokog na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi