Adnan Harmandić se vratio u sarajevsku Bosnu

Potpisao ugovor na godinu dana

Adnan Harmandić se vratio u sarajevsku Bosnu

E. Čaušević

Rukometaši sarajevske Bosne vratili su se u Premijer ligu BiH nakon fantastične sezone u nižem rangu.

Bosna je uspjela da se vrati u najjači rang bh. rukometa nakon što su sezonu završili bez poraza što je zaista impresivno.

Sarajevski tim je pobijedio u svih 20 utakmica u minuloj sezoni i dominantno je uspio da izbori povratak u društvo najboljih.

Jasno je da je Bosna prije nešto više od deset godina bila daleko najjači tim u našoj zemlji, te su nas sjajno predstavljali u evropskim takmičenjima.

Mnogi se nadaju da će se Studenti vratiti na stare staze slave, a čini se da u klubu rade sve da se to desi.

Naime, iz Bosne su obradovali svoje navijače potvrdom da su se u klub vratio legendarni rukometaš.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U dresu Bosne od naredne sezone ponovo će nastupati iskusni Adnan Harmandić koji je svojevremeno imao odlične partije u ovom klubu.

No, iz kluba su potvrdili da će dres Bosne i u narednoj sezoni nositi Muhamed Toromanović koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa sarajevskim klubom.

Top Komentari

Husrefbeg22
Iduce godine sampioni BiH!
4 0
Tas14
Samo da selegendarni Salman i Purivatra vrate u upravu i klub moze ponovo da cvijeta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi