Adnan Harmandić preuzeo Bosnu iz Visokog

Zvanično potvrđeno

Adnan Harmandić preuzeo Bosnu iz Visokog

Nekadašnji rukometni reprezentativac BiH Adnan Harmandić imenovan je za novog trenera RK Bosna Vispak.

Nakon što je došlo do raskida saradnje sa Senadom Skopljakom, čelnici kluba iz Visokog odlučili su za novog trenera imenovati kapitena Adnana Harmandića koji će tako imati dvije uloge.

Odluka je to koju su Visočaci potvrdili i sinoć na vanrednoj konferenciji za medije.

"Razloga i detalja za ovu promjenu u ovom trenutku je puno, ali ne bih da sad to elaboriramo posebno, to u ovom trenutku nije važno. Ono što je važno je proces koji je pred nama i iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim treneru Skopljaku na vremenu koje je proveo u ovom klubu, na rezultatima koje je ostvario, te da mu poželim sreću u njegovom daljem radu", kazao je prvi čovjek kluba Adnan Delić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Delić je također dodao kako vjeruje da će Harmandić unijeti u svlačionicu ono što je potrebno, a to je dobru atmosferu, kao i da će njegovim imenovanjem uslijediti bolji rezultati za ovaj kolektiv.

Podsjećamo, Harmandić je u redove Bosne došao pred kraj jula 2017. godine i u međuvremenu se sjajnim igrama nametnuo kao pravi lider tima.

Top Komentari

sport1
Sretno i ako budes i upola uspjesan u trenerskom poslu kao u igrackom, smjesi ti se odlicna karijera i puno titula.. Sportski pozdrav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi