Gračanica će u narednom kolu, u pokušaju da se vrati na pobjedničke staze, na svom terenu dočekati ekipu Konjuha.

Kapiten RK Gračanica

Ahmetašević: Desile su nam se neke neobjašnjive stvari, te smo uspjeli prokockat vodstvo

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice sinoć su poraženi u okviru 20. kola rukometne Premijer lige BiH na gostovanju u Maglaju, rezultatom 24:22.

Iako su u Maglaj otišli po pobjedu sa kojom bi ostali lideri na tabeli, nisu uspjeli da je izbore, te su na kraju poraženi u sjajnoj utakmici.

"Utakmica u Maglaju je uvijek bilo jedno od najtežih gostovanja. Smatram da je ova publika u Maglaju na jednom velikom nivou na Balkanu, pa čak i šire, naravno kao i naša gračanička. Zahvaljujem se našim navijačima što su došli da nas podrže. Čestitam Maglaju na pobjedi. Nažalost večeras smo poraženi, ali mislim da smo se dobro držali do 50. minute. Desile su nam se neke neobjašnjive stvari, tako da smo prokockali to vodstvo koje smo imali i na kraju je Maglaj sasvim zasluženo ostvari pobjedu", rekao je Ahmetašević.

Gračanica će u narednom kolu, u pokušaju da se vrati na pobjedničke staze, na svom terenu dočekati ekipu Konjuha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi