8

Komentari (8)

Harisss
Eto , necu vise otvarati nove razgovore. Tvoja je zadnja. Pozdrav.
Harisss
Nemas ti pojma. Pokusao sam ti lijepo reci ali ti si poceo i nastavio ostro. Komentiraj sport, iznesi svoje vidjenje na kulturan nacin i ja cu to pozdraviti makar se ne slagao. Pominjes necije obrazovanje, kmecanje itd. Takodjer niz nekih blesavih pretpostavki o Palestincima, Zidovima, nacistima a ja sam ti samo rekao da nacistickih obiljezja na nekim stadionima nema a na nekim ima. A ti ode na Bliski istok. Rjecit si svaka cast, al halali, tipicni si fiskal.
Harisss
Ti si sovinista HERCEG BOSNA. Kukastog kriza nema ni na Bilinom polju, Vrapcicima, Tusnju, Grbavici itd.
micelj
E moj Cickusicu ko izgubi ima pravo da se ljuti, a sto se tice Domoljublja mislis da ste vi bosanci veci domoljubi od Hercegovaca sumnjam.
Harisss
Herceg Bosna, evo spustimo se na kulturni nivo rasprave. Slazem se da je u Zivinicama Vogosca imala sve u svojim rukama ali nije uspjela. Isto tako je istina da je u najmanju ruku sumnjiv taj trokut Zrinjski, Izvidjac, Borac. Nije ni Konjuhu neki dan utakmica protiv Vogosce nesto znacila ali su uzeli bod. Sav ovaj cirkus pocev od nogometa i nacina na koji je npr. lani Sarajevo omogucilo Zrinjskom naslov prvaka iako su samo nekoliko dana prije u Sirokom u finalu kupa bili suoceni nevidjenom mrznjom, nacionalizmom i uvredama. Sada je to uradio Konjuh. Svaka cast, igrali su posteno ali to postenje nikad nece biti kada se u slicnoj situaciji nadju npr Siroki i Zrinjski ili Izvidjac i Zrinjski bez obzira o kojim se sportovima radilo. Izvidjacu cestitam na tituli i nek se moje Bosnje mrze i grizu. Sto bi rekli BOSNJACKA POSLA.
TamoVamo
Imali ste šansu, a niste iskoristili. Stoga, mislim da je glupo okrivljavati drugu stranu za propuštenu šansu koje dogodine vjerojatno i neće biti. Na stranu to je li Izviđač ove sezone zaslužio titulu ili ne, ali imali ste odličnu priliku koju niste iskoristili i kasno je sada govoriti o bilo čemu. Malen ste klub, bili i biti ćete, a ovim izjavama koje kruže po portalima zadnjih dana dokazujete koliko nisko možete ići, a navodno nekakvi profesionalni rukometaši...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.