Arnad Hamzić nezaustavljiv za Lokomotivu

Trijumf RK Sloboda

Arnad Hamzić nezaustavljiv za Lokomotivu

M. Šljivak

Rukometaši Slobode savladali su Lokomotivu rezultatom 35:30 u susretu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Duel timova koji se nalaze u sredini tabele donio je dosta efikasan rukomet, a na kraju je tuzlanski tim upisao zasluženu pobjedu.

Sloboda je do poluvremena stvorila četiri gola razlike (18:14), da bi u nastavku prednost održavala i na kraju je slavila pobjedu od pet golova 'viška', 35:30.

Arnad Hamzić je bio nezaustavljiv po odbranu gostiju iz Brčkog i predvodio je Slobodu do trijumfa sa 11 golova, dok je s druge strane Šerif Baraković postigao osam.

Premijer liga BiH, 18. kolo:

Sloboda - Lokomotiva 35:30 (18:14)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloboda: Čajić, Ilić 4, Talevski 4, Denjo 1, Djana, Suhonjić 5, Omerović, Đulić 3, Mehić, Torlaković, Memić 1, Hamzić 11, Kaiumov 2, Pedić 2, Abdurahmanović 2, Jelić.

Lokomotiva: Pajić, Vukoje 2, Hercegovac, Đurkić, Petrović 2, Đukić 5, Čekić, Đorđević 5, Krivokapić 2, Baraković 8, Letić, Ristović 3, Mihajlović, Mišetić 3, Duvnjak, Rikanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi