5

Komentari (5)

sport1
A on kao ne moli, pa sto je Slogu GV nagovorao da istupe iz lige?? Hoces da ti posaljem link njegovog saopstenja. Ja nikog ne mrzim pogotov ne sportske radnike i sportiste, al kad neko radi sve da bi izvukao svoju egoisticnu korist, a druge gurnuo u ponor, e to bracka ne podnosim. Play off izmisljenje da bi Iskra opstala, a ko j..be Bosnu Sarajevsku i Krivaju(sreca makar Krivaja upade). Nigdje na svijetu nema da igrac udje s tribina na teren u Iskri ima. E to ti je lave nepravda, mora se malo opsirnije i objektivnije situacija pogledati... Prestani vise kao okorjeli navijac i ljubitelj gosp. Sahmana sagledavati situaciju. P. S bas volim diskutovati s tobom. Iako si nekulturan, al sam tolikp ispred tebe da ti svaku tvrdnju mogu pobiti:-)) pisat cemo aBd za 6mj, da vidimo gdje je Iskra tada:-))
sport1
Poraz od Sloge i shvatanje da mu ovaj put ni 5 igraca s tribina nece pomoci da izbjegne ispadanje, e to je glavni razlog. Sportski pozdrav. P. S. Necemo cuti nista od Gari Garince:-)) -)
Gari Garinča
Jaraniko moja Asim je institucija, a tvoje aluzije dovoljno govore o tebi.
sport1
Hahaha bas sam se pirao gdje si, malo me zabrinulo sto nema dezurnog pres operativca od gosp. Sahmana. Znam da duboko u sebi shvatas sta pisem, jer je shvatio neke stvari, shvatio je da osim duboko u svoj dzep potegnuti il' u dzep seika nema fajde gubiti zdravlje. Samo mu je tajming kritican, volio bi da grijesim, al ode Iskra u federalnu. Sportski pozdrav
Gari Garinča
Očito da si pun bolesne mržnje, zavisti i ljubomore prema gosp. Šahmanu.Kod tebe je to postala neizlječiva hronična bolest. Ja gosp. Šahmana uopće ne poznajem, već samo navijam za svoj klub. Samo se pitam čiji si ti press operativac. Gosp. Šahman ima dubok džep za razliku od predsjednika drugih klubova koji traže, mole, kume i prosjače novac od svakog ko im na um padne. Ko će u niži rang znat će se na kraju prvenstva. Sportski pozdrav i tebi !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.