Avdić: Moramo dati maksimum, dolazi nam kvalitetan protivnik

Krivaja traži novu pobjedu

Avdić: Moramo dati maksimum, dolazi nam kvalitetan protivnik

S. Mlaćo

Jučer  je u prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana press konferencija povodom sedmog kola Prve lige Federacije grupa Sjever u kojem RK Krivaja dočekuje  ŠR Čelik Junior Zenica.

 Prisutnim novinarima na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener Krivaje prof. Enes Avdić, te igrači Ali Muhamed Omerović i Dino Marušić.

Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao.

"U goste nam dolazi jedan veoma kvalitetan protivnik, te ćemo ja i trener Damir Memić u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. Ekipa Čelik Juniora ima nekoliko veoma dobrih pojedinaca, koji mogu da kazne svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga i spremit ćemo se da to ne dopustimo".

"Ozbiljnost pred utakmicu sa Čelik Junior mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo ovu utakmicu", kazao je Omerović.

Optimista pred subotnji meč je i Dino Marušić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Mislim da smo u ovom trenutku dosta bolji tim, te da naša pobjeda u subotu neće doći u pitanje. Također bih ovim putem pozvao sve naše navijače da u subotu dođu na utakmicu, te po ko zna koji put budu naš osmi igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi