Memić: Pred nama su najbitnije utakmice

Krivaja putuje u goste Žepču

Memić: Pred nama su najbitnije utakmice

S. Mlaćo

RK Krivaja će u okviru 6. kola Prve lige FBiH grupa Sjever u goste Žepču.

 U Krivaji vjeruju da mogu do pozitivnog rezultata, a medijima su se pred ovaj meč obratili trener Damir Memić, te igrači Suad Huskić i Mirza Mehinagić.

"Prema mom mišljenju utakmice koje nam dolaze u narednih nekoliko kola su najbitnije za naš tim u čitavoj sezoni. Prva od njih je gostovanje u Žepču kod veoma kvalitetnog protivnika, te ću u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. Naše komšije iz RK Žepče veoma kvalitetno rade sa omladinskim kategorijama i svake sezone imaju kvalitetan mlad tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Ja kao trener, a i moji igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo", kazao je trener Memić.

"Ozbiljnost pred utakmicu sa našim komšijama mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo ovu utakmicu", istakao je Huskić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Optimista pred nedjeljni meč je i Mehinagić.

"Dobro poznajem igrače iz RK Žepče, jer sam protiv većine njih igrao u mlađim kategorijama, a kasnije i u mladim reprezentacijama BiH. Mislim da smo u ovom trenutku dosta bolji tim, te da naša pobjeda neće doći u pitanje. Također bih ovim putem pozvao sve naše navijače da u nedjelju dođu na utakmicu u Žepče, jer nije daleko, a nama će njihova pomoć sa tribina značiti mnogo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije