Bajrić: Pobijedili smo možda i najbolji tim u ligi

Maglaj ostvario veliku pobjedu

Bajrić: Pobijedili smo možda i najbolji tim u ligi

Rukometaši Maglaja došli su do velike pobjede u meču 14. kola Premijer lige BiH.

Na svom parketu Maglaj je uspio pobijediti drugoplasiranu Gračanicu, a meč koji je okončan rezultatom 29:28 odlučen je u posljednjim trenucima.

Naravno, nakon pobjede trener domaćih Ermin Bajrić bio je više nego zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači.

"Utakmica je, što bi se reklo, bila u gol-dva. Gračanica je pokazala da ima kvalitet i čestitam im na onome što su večeras pokazali, ali isto tako bih pohvalio i svoje momke. Nismo bili kompletni, nekoliko rukometaša nam je nedostajalo, no svejedno uz pomoć publike uspjeli smo da pobijedimo vjerovatno i najbolju ekipu u ligi", kazao je Bajrić.

Prokomentarisao je i igru Benjamina Čičkušića koji je postigao 18 golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Tim uvijek izbaci pojedinca. To što je zabio 18 golova pokazuje da je večeras briljirao, ali ne smijem zanemariti ni druge igrače i umanjivati njihove zasluge. Svi su bili na nivou", poručio je Bajrić i dodao kako će ova tri boda puno značiti njegovom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi