Briljirao na golu Barcelone, pa poručio: Nema ništa bolje od pobjede u Kielu
FOTO - EPA

Briljirao na golu Barcelone, pa poručio: Nema ništa bolje od pobjede u Kielu

A. Beganović

U svom šestom susretu u Ligi prvaka, rukometaši Barcelone su slavili na gostovanju kod Kiela (32:26) te su tako i dalje jedina ekipa sa stopostotnim učinkom u ovom takmičenju.

Barcelona je nastavila sa sjajnim partijama u Ligi prvaka. Nije španskog prvaka mogao zaustaviti ni Kiel, koji je na učinku od tri pobjede, dva poraza i remi.

Jedan od najzaslužnijih za novu pobjedu Barcelomne bio je golman Kevim Moller koji je imao čak 18 uspješnih intervencija.

"Velika utakmica, ne postoji ništa bolje od pobjede u Kielu, no želim reći da sam tužan što nije bilo navijača", rekao je Moller nakon meča.

"Nevjerovatno sam sretan i uživao sam u svakoj sekundi na terenu. U našim mislima nema ništa drugo osim pobjeda u svim utakmicama i naslova na kraju sezone", dodao je golman Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi