Barcelonina ekspedicija naišla na neočekivan problem

Zaglavili na aerodromu

Barcelonina ekspedicija naišla na neočekivan problem

A. Čaušević

Barcelona je naišla na neočekivanog "rivala" na putu na turnir Super globe koji se od 5. do 9. oktobra održava u Saudijskoj Arabiji. 

Barcelona će se zajedno sa još devet ekipa takmičiti za najbolju titulu prvaka svijeta koju je osvojila i prošle godine.

Ekspedicija rukometne sekcije katalonoskog giganta je trenutno zaglavljena u Dohi nakon što su izgubljene veze sa Džedom.

Prema posljednjim infromacijama tabor Barcelone će morati čekati šest sati na naredni leti kako bi stigla na krajnje odredište.

To znači da će Barcelona u Džedu stići rano ujutro i neće imati previše vremena za odmor iako će prvi meč turnira igrati u srijedu protiv Zamaleka.

U kvalifikacijama za četvrtfinale igraju Sidney - Magdeburg i Al Wehda San Francisco, u četvrtfinalu su osim Barcelone i Zamaleka još ekipe Al Duhail, Aalborg, Al-Noor i EC Pinheiros.

Top Komentari

Jasminn
Hoce li dati gol na ovom takmicenju?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi