Bečić pojačao RK Vogošća Poljine Hils

Treće pojačanje

Bečić pojačao RK Vogošća Poljine Hils

RK Vogošća Poljine Hils angažovao je novo pojačanje za drugi dio sezone u rukometnoj Premijer ligi BiH.

Naime, u pitanju je 25-godišnji desnokrilni rukometaš Anes Bečić, koji je kroz karijeru već imao priliku nositi dres Vogošće, a posljednji angažman je imao u Izviđaču.

Bečić je već stavio paraf na ugovor sa Vogošćom, a zadovoljstvo zbog njegovog angažovanja nije skrivao ni predsjednik Upravnog odbora kluba Fetah Kadrić.

„Veoma sam sretan što se Anes vratio u naš klub, gdje se i afirmisao kao igrač i dobio šansu da igra za bh. reprezentaciju. Želim mu puno zdravlja i sreće i da se naši zajednički ciljevi ispune“, kazao je Kadrić.

S druge strane, Bečić je kazao kako jedva čeka da počne prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Drago mi je što sam se vratio u klub koji smatram kao svojom drugom kućom. Svidjele su mi se ambicije kluba i mišljenja sam da Vogošća treba svake sezone biti u vrhu tabele i da se bori za titulu. Što se tiče ekipe, većinu igrača poznajem, igrao sam sa dosta njih tako da mi neće biti problem uklopiti se u ekipu. Sad bivšem klubu Izviđaču želim puno sreće u nastavku takmičenja Seha lige. Šta reći, jedva čekam da počne prvenstvo i da se na kraju naš trud i rad krunišemo titulom“, riječi su Bečića.

Vogošću su prethodno pojačali Ivan Stojanović i Mirza Mimić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi