Burić: Protiv Njemačke se igra zbog pretrpanog rasporeda, a protiv Austrije ne...

Poruka bh. golmana

Burić: Protiv Njemačke se igra zbog pretrpanog rasporeda, a protiv Austrije ne...

Admin Čaušević

EHF je odlučio da se odgodi utakmica 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvu između Bosne i Hercegovine i Austrije.

Razlog za odgađanje su pozitivni slučajevi koronavirusa u bh. taboru. Nakon što je susret odgođen oglasio se i Benjamin Burić.

Sjajni golman se pita kako je to moguće da EHF odgodi meč protiv Austrije, dok se protiv Njemačke moralo igrati protiv pretpanog rasporeda.

"Utakmica protiv Austrije se ne igra, kaze EHF, koji nam nije htio odgoditi utakmicu protiv Njemačke zbog pretrpanog rasporeda.

"Zbog zdravlja svih nas, možda je i bolje da se ne igra, a nadam se da ćemo je igrati pred punim tribinama sljedeći put! Ne bojimo se nikoga u grupi i da nas ima samo trojica, dali bismo sve od sebe, ali će to morati sačekati sljedeću priliku!

"Hvala vam svima na porukama podrške i jedva čekam da vas vidim na tribinama, kada ovo ludilo prođe", poručio je popularni Benko.

Top Komentari

Milos1312
Svima vama skidam kapu do poda
9 0
sipopugaloma
Pazi kqlako lik rafala po drzavi gdje zaradjuje... a onda se sjetim malenog picica zvanog Nihad Djedovic
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi