Pajovič uoči duela sa BiH: Fokus nam je na našoj igri
FOTO - EPA

Kvalifikacije za EP

Pajovič uoči duela sa BiH: Fokus nam je na našoj igri

Adnan Beganović

Nekada sjajni slovenački rukometaš, danas selektor austrijskog nacionalnog tima, Aleš Pajović, govorio je o duelu sa Bosnom i Hercegovinom.

Rukometna reprezentacija Austrije u 1. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala je Estoniju, dok je naš tim poražen na gostovanju u Njemačkoj.

Upravo zbog toga duel sa Austrijancima je od velike važnosti za Bilala Šumana i njegove izabranike, a austrijski selektor ne želi se mnogo zamarati igrom našeg tima.

"Protiv Njemačke su igrali u desetkovanom sastavu. Pogledat ćemo utakmicu i analizirati je, no ne znamo šta se sprema za nedjelju. Koji igrači će im biti na raspolaganju, a koji ne. Ciljano ćemo se pripremati za ovaj meč, no na kraju, fokus nam je na našoj igri. Moramo poboljšati odranu 6:0 i napad. Postoji nekoliko taktičkih stvari na kojima moraamo poraditi",izjavio je slovenački stručnjak.

Top Komentari

Maestro
Ako bude borbenosti kao u prethodnoj utakmici pobjeda nam neće bit upitna a nesumnjam u borbenost naših igrača
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije