U Bugojnu spremni za duel BiH i Austrije
FOTO: MRK Iskra Bugojno

Publike neće biti

U Bugojnu spremni za duel BiH i Austrije

Samir Mlaćo

Rukometna reprezentacija naše zemlje sutra će u Bugojnu ugostiti selekciju Austrije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Susret se igra sa početkom od 20 sati, a publike naravno neće biti. Da je situacija drugačija, sigurno bi se u KSC Bugojno tražila karta više, a goste bi dočekao pravi pakao i atmosfera za pamćenje.

U bugojanskog dvorani vrijedno se rado proteklih dana kako bi se ista spremna dočekala meč sa Austrijancima.

“Naš klub, MRK Iskra, je tehnički organizator utakmice, a na slikama ispod možete pogledati kako trenutno izgleda KSC. Ovo je ujedno i prvi put da je grad Bugojno domaćin utakmice reprezentacije u bilo kojem sportu na zvaničnim utakmicama. Našoj reprezentaciji želimo puno sreće, te da naša dvorana bude sretna za našu reprezentaciju. Također, zahvaljujemo se svima koji su dali bilo kakvu podršku i koji učestvuju u organizaciji utakmice”, istakli su iz redova bugojanskog premijerligaša.

 

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Nek bude sretna za nas!
3 0
Tas14
Glavno je sada sa skraćenim spiskom, pobjediti Austrijance u Bugojnu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije