Borac zaustavljen na Kosovu
FOTO: KH Besa/facebook

Kraj evropske avanture

Borac zaustavljen na Kosovu

H. Zilić

Rukometaši Borca oprostili su se od takmičenja u EHF European Cupu.

U revanš utakmici drugog kola poraženi su na Kosovu od Bese rezultatom 29:22 i nisu uspjeli odbraniti prednost iz prvog meča kada su slavili sa 28:25 u Boriku.

Besu je do trijumfa predvodio bh. reprezentativac Nikola Prce sa šest pogodaka i tri asistencije, pratio ga je Egzon Gjuka sa sedam golova.

U redovima Borca raspucan je bio Miloš Nježić sa sedam golova, pomagao mu je Luka Knežević koji je meč završio sa četiri postignuta pogotka.

Tako je Bosna i Hercegovina ostala bez predstavnika u Evropi ove sezone, a prije Borca od EHF Euroepan Cupa oprostili su se Izviđač, Sloga Doboj i Sloboda.

Top Komentari

King_Kenny
...bravo Besa,deri cetalje...sad nek pjevaju nacionalisticka sranja na tribinama.
18 0
Brazuka
Bravoooo. Deri debile što pjevaju lažne pjesme a imaju 4 km u dzepu
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi