4

Komentari (4)

Prazina
Dajte mi objasnite kako su to svi zajedno na kraju otpjevali himnu BiH? Govorimo o himni BiH i govorimo o riječima. Očekujem inteligentni odgovor.
Alen23
Svaka cast navijacima al lose rezultate ne smijmo podrzavat mora se igarat ozbiljnije ili dajemo nekom podrsku ko uzima lovu a zna se kako
Elko
Izuzetno cijenim i postujem gospodina Šumana i sav njegov rad i trud , medjutim vidjeloj se na utakmici da dosta stvari ne funkcionise kako treba. U par navrata smo bili u polju sa 5 igraca(plus golman) jer igraci ne mogu da skontaju kad i ko treba da udje u igru . Nas trener je u par navrata pokusavao da objasni nasim igracima a i gospodinu (kojem ne znam ime al sam vidio da je on zaduzen za izmjene) kad i u kojem trenutku nas igrac sa klupe treba da udje u igru , medjutim nije urodilo plodom tako da smo u 3-4 navrata organizovali napad sa igracem manje sto je zaista smijesno i neozbiljno i od igraca a i od strucnog staba. Mislim da treba napravit dosta izmjena sto u igrackom kadru tako i u stucnom stabu..
Caponi
Suman je za rukomet uradio stoje stoje Osim za fudbal. Njemu treba spomenik dignuti a ne davati odkaz. Tako isto igracima poput Terzica, Prcea i Burica. Ti ljudi su zvijezde u sportu a uvjek su tu. Nikad "povrijedzeni", Suman osim trenerske uloge ima ulogu financija, sponzora, organizatora putovanja itd. Kapu dole momcima i Nista vise! najlosije organzovani savez u europi a opet mozemo na EP.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.