BH Fanaticosi nakon meča ispred hotela iznenadili naše reprezentativce

Bakljada, špalir i himna

BH Fanaticosi nakon meča ispred hotela iznenadili naše reprezentativce

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je poražena u Mejdanu od Bjelorusije sa 31:25 u susretu 5. kola kvalifikacija za EP. 

Naš tim je imao šansu da u ovom meču osigura plasman na prvenstvo Evrope pobjedom ili remijem, ali ipak od toga nije bilo ništa.

Bez obzira na to najvatreniji navijači naše reprezentacije, popularni BH Fanaticosi, su igrače dočekali ispred hotela u kojem su smješteni uz pjesmu.

Navijači su rukometašima priredili špalir i bakljadu, a na kraju su svi skupa zapjevali himnu BiH.

Naravno, nije još uvijek sve izgubljeno i naši momci u nedjelju protiv Češke mogu da izbore plasman na Evropsko prvenstvo po prvi put u historiji.

Top Komentari

Elko
Izuzetno cijenim i postujem gospodina Šumana i sav njegov rad i trud , medjutim vidjeloj se na utakmici da dosta stvari ne funkcionise kako treba. U par navrata smo bili u polju sa 5 igraca(plus golman) jer igraci ne mogu da skontaju kad i ko treba da udje u igru . Nas trener je u par navrata pokusavao da objasni nasim igracima a i gospodinu (kojem ne znam ime al sam vidio da je on zaduzen za izmjene) kad i u kojem trenutku nas igrac sa klupe treba da udje u igru , medjutim nije urodilo plodom tako da smo u 3-4 navrata organizovali napad sa igracem manje sto je zaista smijesno i neozbiljno i od igraca a i od strucnog staba. Mislim da treba napravit dosta izmjena sto u igrackom kadru tako i u stucnom stabu..
9 1
Prazina
Dajte mi objasnite kako su to svi zajedno na kraju otpjevali himnu BiH? Govorimo o himni BiH i govorimo o riječima. Očekujem inteligentni odgovor.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi