Da je sve normalno, Bugojno bi gorilo: BH Fanaticosi dočekali rukometaše ispred dvorane

Pružili im podršku pred večerašnju utakmicu

Da je sve normalno, Bugojno bi gorilo: BH Fanaticosi dočekali rukometaše ispred dvorane

Esmer Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Bugojnu igra utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Protivnik je reprezentacija Estonije, a nakon poraza od ove selekcije, našim rukometašima večeras je neophodna pobjeda.

Da je situacija u svijetu normalna i da nesretni virus ne pravi probleme sigurno je da bi sve u Bugojnu večeras "gorilo".

Ipak, situacija je takva kakva je, te će utakmica biti odigrana pred praznim tribinama, ali su BH Fanaticosi našli način da pruže podršku našim reprezentativcima.

Naime, oni su ih dočekali pred dvoranom u Bugojnu, te su napravili zajedničku fotografiju i poželjeli im sreću na večerašnjoj utakmici.

Top Komentari

Mowzilla
Aferim ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
4 0
Vrana
Najbolji navijači!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi