Bh. juniorke se okupile u Lukavcu, slijedi nastavak priprema za Women's Trophy

Turnir u Tuzli počinje 29. maja

Bh. juniorke se okupile u Lukavcu, slijedi nastavak priprema za Women's Trophy

Ženska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine se okupila u Lukavcu u okviru priprema za EHF Women's Trophy 2018 koji će se održati u Tuzli.

Naša juniorska selekcija je već obavila prvi dio priprema za ovaj značajan turnir i to u Grudama krajem aprila ove godine.

Tada su u pripremama učestvovale juniorke sa šireg spiska, dok je selektorica Kornelija Rajković-Leko sada u Lukavac pozvala 18 rukometašica koje će biti u konkurenciji za Women's Trophy.

Dakle, u Lukavcu će biti obavljen drugi dio priprema, a 28. maja će bh. juniorke otputovati u Tuzlu.

Inače, Women's Trophy se igra od 29. maja do 4. juna, a bh. selekcija će prvog dana turnira odmjeriti snage sa vršnjakinjama iz Azerbejdžana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi