Bh. juniorke u Mostaru počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

Rukometašice se bore za mjesto za EP B divizije

Bh. juniorke u Mostaru počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

E. Čaušević

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine počinje sa pripremama za Evropsko prvenstvo divizije B.

Ovo Evropsko prvenstvo igra se u Bugarskoj, a juniorske rukometašice naše zemlje će se na narednim okupljanjima pokušati izboriti za mjesto u ekipi koja putuje na EP.

Prvo okpljanje i početak priprema će se obaviti u Mostaru od 10. do 13. januara ove godine. Pozvano je 29 igračica koje će pokušati izboriti svoje mjesto u reprezentaciji za naredne okupljanja.

Podsjećamo, naša reprezentacija na EP-u u Bugarskoj igra u grupi sa Poljskom, Finskom, Ukrajinom i Izraelom. Evropsko prvenstvo će se igrati od 13. do 21. jula ove godine.

Spisak bh. juniorki za pripreme u Mostaru: Nikolina Petrović, Marijana Đenadija, Azra Balić, Ajna Mačak, Adna Susičić, Andrea Soldo, Adelisa Dautović, Anđela Boras, Helena Ćurić, Amela Džakmić, Ana Nikić, Isidora Kršić, Nađa Arnautović, Džana Domić, Lana Lončar, Jovana Ilić, Adnana Latifović, Ana Petrović, Hena Pamuk, Šejla Ganić, Ilma Mehanović, Zerina Bujak, Marija Šehovac, Katarina Miočević, Samra Fejzić, Asja Sogić, Lucija Vistorop, Medina Klepo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi