2

Komentari (2)

dzennxz
neiskustvo je presudilo.. anđelić ih je držao i poslije delić ali fali im samo uigravanja i to je to.. rukomet u bih još nije mrtav!
TamoVamo
Slažem se. Stvar je u tome što Izviđač, kao i svaki sportski kolektiv u BiH, ne može zadržati igrača koji se imalo ističe među trenutnim kadrom. Primjerice, zadnje 2/3 sezone ekipu je napustila plejada igrača...Ante Grbavac, Josip Ereš, Matej Hrstić, pa sada Rodin, Šarac, Mandić, Leković...Sve su to odlični igrači koje Izviđač nije mogao zadržati jer premda igra SEHA ligu, na financijskom polju ne može se mjeriti s bilo kojim klubom izvan države. A normalno da svatko želi zaraditi koliko god može jer neće igrati rukomet ili bilo koji drugi sport dok je živ. Potrebna su ulaganja u mlade igrače, u sportske objekte, u osobe koje će trenirati tu djecu tj da ih ne treniraju propali rukometaši, nogometaši i sl. nego osobe koje imaju određeno znanje i licence. U biti, rukomet je sport koji čak traži najmanja financijska ulaganja, a uz malo dobre volje, mnogi klubovi iz BiH mogli bi biti na razini Izviđača, pa i bolji. Nekada je tu bila Bosna Sarajevo, Borac, Čelik..sad je Vogošća nekakav najbolji konkurent, premda mislim da se nijedna rukometna škola u BiH ne može mjeriti s Izviđačem. U mladima je budućnost, tako da samo treba raditi i rezultati će doći, prije ili kasnije. Izviđaču preostaje da pokuša otkinuti bodove Vojvodini, Železničaru i Metalurgu jer su to na papiru nekako lošije ekipe. Iako mislim da je sve moguće kad Izviđač igra pred svojom publikom što su pokazale utakmice protiv Meshkova i Nexe-a. Fali mirnoće u ključnim trenutcima, kao i nekakvog igračkog iskustva.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.