Bh. rukometaši otputovali u Minsk, u Tuzli ostala šestorica igrača
Selektor Bosne i Hercegovine neće imati sve rukometaše na raspolaganju

Šuman ne može računati na Vranješa, Ovčinu...

Bh. rukometaši otputovali u Minsk, u Tuzli ostala šestorica igrača

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će u četvrtak igrati meč 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Protivnik će biti selekcija Bjelorusije, a selektor Bilal Šuman se pred ovaj meč suočio sa problemima pošto neće moći računati na povrijeđenog Alena Ovčinu i suspendovanog Vladimira Vranješa.

Osim njih dvojice, put Minska nisu krenuli ni Edin Tatar, Adi Ahmetašević, Elmir Građan, Vladan Lončar, Ibrahim Haseljić i Kosta Savić.

Bilal Šuman će protiv Bjelorusije na raspolaganju imati sljedeće rukometaše: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Tomislav Nuić, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Mirko Herceg, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Faruk Vražalić, Srđan Predragović, Senjamin Burić i Muhamed Toromanović.

Meč Bjelorusije i Bosne i Hercegovine igra se s početkom u 18 sati.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Sretno momci!
19 0
Plavi orkestar
Sretno Bili i tebi i igracima.Ako je iko zasluzio plasman na neko vece takmicenje onda ste to vi.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti