BHFanaticosi u Mejdanu prave šou, izvrijeđali Marinka Umičevića

Prije meča sa Grčkom

BHFanaticosi u Mejdanu prave šou, izvrijeđali Marinka Umičevića

E. Škorić

Rukometaši Bosne i Hercegovine večeras imaju jako težak zadatak protiv Grčke u revanšu pretkvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo.

U prvoj utakmici u Grčkoj naši rukometaši doživjeli su težak poraz rezultatom 24:17, što znači da im večeras treba pobjeda od najmanje sedam pogodaka razlike.

Duel se igra večeras od 20 sati u Tuzli, a u kultnom Mejdanu polako se pune tribine i nema sumnje da će se stvoriti jedna jako dobra i užarena atmosfera, a podrška će Zmajevima biti neophodna na putu ka jednom sportskom čudu.

Ipak, ono što je evidentno, barem na osnovu viđenog pola sata prije početka utakmice, bit će praznih mjesta na tribinama i Mejdan neće biti "šibica" kao što inače bude, posebno kada igraju košarkaški Zmajevi...

BHFanaticosi ne izdaju, oni svoj posao maksimalno dobro odrađuju, a iskoristili su ovu priliku da izvrijeđaju Marinka Umičevića, predsjednika Rukometnog saveza BiH i čovjeka kojeg mnogi smatraju grobarom bh. rukometa.

Top Komentari

mrkva
Sramotno.
1 33
Bulle
Ovaj čovjek veze nema sa rukometom **** ga dodik u usta zvaljava.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi