Poznat sastav BiH za duel protiv Grčke: Čolina napravio tri izmjene
FOTO: T. Hebib

Revanš u Tuzli

Poznat sastav BiH za duel protiv Grčke: Čolina napravio tri izmjene

H. Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovina večeras igra revanš meč predbaraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Grčke.

U prvom meču u Grčkoj poraženi smo sa 24:17, tako da večeras lovimo sedam golova zaostatka sigurni smo u paklenoj atmosferi i uz fenomenalnu pomoć publike.

Selektor Toni Čolina napravio je tri izmjene u odnosu na meč u Grčkoj, a umjesto Nebojše Bojića, Marka Lukića i Adija Mehmedčehajića večeras će nastupiti Admir Ahmetašević, Enes Keškić i Milan Vukšić.

Sastav Bosne i Hercgeovine za večeršanji meč izgleda ovako: Vukšić, Ovčina, Herceg, Kadrić, Burić, Haseljić, Ahmetašević, Hamidović, Šoljić, Vegar, Keškić, Perić, Davidović, Jozinović, Građan, Muhović.

Utakmica u Tuzli počinje sa početkom u 20 sati, a pobjednik iz ovog dvomeča igrat će u baražu dvomeč protiv selekcije Crne Gore.

Top Komentari

Gari Garinča
Tanki smo ko jufka.
8 1
Saimai1316
U svakom slucaju ko god ima priliku da ide na utakmicu treba otici,ali cisto iz razloga da izvizdi i pozove savez i rukovodioce da napuste svoja mjesta,i da priliku daju struci,ovo je preslo svaku mjeru
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi