"Sreća" pratila Zmajeve: Ako eliminišemo Grčku, protiv Crne Gore igramo za plasman na SP!

Izbjegli smo neke vodeće evropske selekcije

"Sreća" pratila Zmajeve: Ako eliminišemo Grčku, protiv Crne Gore igramo za plasman na SP!

H. Zilić

U Budimpešti je danas održan žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u rukometu 2023. godine.

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u lov na Mundijal kreće iz prvog kruga baraža gdje ćemo igrati dvomeč sa selekcijom Grčke.

Prvi meč se igra 14. marta u Grčkoj, a revanš 20. marta u našoj zemlji.

Ako prođemo Grčku u finalnom baražu u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj igrat ćemo protiv selekcije Crne Gore, tako da je naša reprezentacija izbjegla reprezentacije Hrvatske, Rusije, Njemačke, Češke Republike, Nizozmeske, Bjelorusije.

Dueli drugog kruga baraža igraju se 11. i 17. aprila.

Top Komentari

Crnogorac45
Nisam pratio reprezentaciju BIH. Ali drago mi je kad se sastanu dvije prijateljske zemlje. Bice dobra atmosfera. Mislim da smo favoriti, ali sa nama si nikad ne zna. U svakom slucaju srecno protiv Grcke!
22 0
Chesa
Idemo do kraja. Sretno zmajevi.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi