"Nema kukanja, nema plakanja i okrećemo se odmah revanšu u Mejdanu"

Čolina nakon poraza u Grčkoj

"Nema kukanja, nema plakanja i okrećemo se odmah revanšu u Mejdanu"

Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija poražena je večeras u Grčkoj sa 24:17.

Naši rukometaši doživjeli su poraz u prvom meču predbaraža za Svjetsko prvenstvo i to poprilično ubjedljivo, te nas u revanšu očekuje dosta težak posao.

Nakon ove utakmice svoje utiske otkrio je i Toni Čolina koji je nekoliko dana pred meč preuzeo selektorsku poziciju nakon što je otkaz dao Ivica Obrvan.

"Vidjeli ste i sami. Imali smo puno prilika da okrenemo meč u našu korist. Odlično smo otvorili meč, Burić je sjajno branio, ali se nismo odvojili rezultatski jer smo se mučili sa zicerima. U odbrani smo igrali korektno prvo poluvrijeme", rekao je Čolina i dodao.

"Nemamo puno vremena ni za kukanje ni za treniranje. Probao sam s momcima popričati nakon meča i dignuti ih nakon ovog poraza. Poraz od sedam razlike niko nije očekivao, ali pozivam sve navijače da nam pomognu u Tuzli i budu nam dodatni vjetar u leđa. Nadam se i vjerujem da svaki od naših igrača može da odigra puno bolje od ovoga. Nema kukanja, nema plakanja i okrećemo se odmah narednom meču".

Podsjećamo, revanš utakmica između Bosne i Hercegovine i Grčke igra se u subotu u Mejdanu sa početkom u 20 sati.

Top Komentari

celikze
Ovo nam trener ona cetvorica repera Jala i brat mu i onaj Buba i Coreli.Hahhhah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi