26

Komentari (26)

Mi_Ro
Izgubiti od Svedske i nije sramota,na zalost kod nas se osjeti izostatak 2 igraca jer mi nemamo mnogo izbora al me raduje kada vidim onakvu kombinaciju Peric-Prce. Zbog toga se rukomet i igra........
adis_D11
Ko prenosi rukomet?
adis_D11
celikze
Nije problem poraz.Problem je da u odbrani igras 1:1.Nema timske odbrane.Izgubi ali nauci nesto pokazi temelje rukometa a ne ovo prvo pluvrijeme presmijesno.
zgembo.popuslic
Jbg nije isto kad nama fali 4-5 igraca zbog korone ili nekoj jacoj reprezentaciji koja ima 20-tak igraca pribliznog kvaliteta pa lahko to nadomiri. Ako nista igrala su djeca od kojih moze nesto bit u buducnosti ako se bude pravilno radilo sa njima.
Tas14
Moglo je bolje (-5 - nerijeseno) ali nema veze… IDEMO NA CESKU!!
ubnt2
Pa dobro, kad se sve sabere sa ovim koji nisu igrali, a glavni igrači jooš neki 5,6 golova više i to je to otprilike, nije loše.Švedska je ipak moćna i puno ulažu u rukomet a naši mladi momci i jedno veliko iskustvo za njih.Bravo Bosno, dobro je, glavu gore i idemo dalje.
tarik_m
Nikola Prce je maradona za svakog igraca na ovom prvenstvu
Sarajevski_Marlboro
Samo da kažem neka je stid i sram onu BHT televiziju!
Malmi_Suomi
Ne spominji mi BHT1 mamicu im yebem. Svaki mjesec plaćam pretplatu za šta? Za smrdljivu Sanju Bagarić Fujjjh
Realist
Golemo placate to sranje
Malmi_Suomi
@Realist libo tebe , ja plaćam u svojoj državi a ti ne plaćaš ništa i gledaš program onog " krivoustog" franje ili praljka.
Hajde razguli
Sarajevski_Marlboro
@Malmi_Suomi ma sramota ba da oni nisu u stanju otkupit prava za europsko na kojem igra BiH...
Sarajevski_Marlboro
@Realist pa neću valjda plaćat da gledam propali HRT
Malmi_Suomi
@Sarajevski_Marlboro naravno da je sramota što ne otkupe prava za EP ali znaš u čemu je fazon?
Ovi šatro krvati u Hercegovini ne plaćaju pretplatu a oni iz wc-a tj rs-a Isto tako i onda se nema para otkupiti prava za EP.
Ovi dole gledaju raspali htr program itd itd. E to ti je paša
Sarajevski_Marlboro
@Malmi_Suomi sigurno paša moj, ali evo čitam da će otkupit prava za svjetsko u Kataru...a lafo za neko prvenstvo na kojem je BiH ne mogu...ma daj...evo u septembru se igra EUROBASKET opet će sigurno biti na nekom sport klubu/areni fazon, a ovi ga sigurno neće otkupit iako je tu i BiH.
Sarajevski_Marlboro
A neće ga otkupit upravo zbog škutora i wc-a...dobro si rekao...
Malmi_Suomi
Malmi_Suomi
@Sarajevski_Marlboro samo da znaš zbog ovog što smo ISTINU pisali ovom SKUTORU @Realist U vezi TVvpretolate i istinu što smo napisali i " čak," dvije prijave sam dobio,zamisli.
Ja koji jedini na ovom našem BH PORTALU portalu imam preko 3600 prijava i zamisli sada kada dobiješ 2 prijava i onda je pravo šega. Ali pišaj ga @realist složi 2 prijave.
E sad su me nasekirao neću kafu moći popiti hahahahahah. Vozdraaaaaa
Malmi_Suomi
@Realist SKUTORE još samo jedna prijava? Malo buraz tj hajvanu malo jedna.
3620 nešto imam prijava i malo je to dok ne dogurate vi nesposobnjakovići što vas boli istina. A istina je da ti SKUTORE sve što je bosanskohercegovačko ne možeš smisliti i vrlo rado bi promjenio i mjesto rođenja iz " međunožje" u npr. Split ili Osijek. Ne bi ni to, jer vi SKUTORI idete samo u Zagreb i uzimate rođenim purgerima radna mjesta i ne mogu smisliti vas hercegovce katolike i gledaju vas ko građane drugog reda.
E daj prijavu još koju jer sam ti istinu napisao. Hehehehe
AmarSahin
Ja ne znam koja još budala to gleda BHT1, *****alnu televiziju i slične 360p televizije. Njihov program je toliko loš da ljudi ne gledaju čak ni vrijeme na njemu.
Mowzilla
Nema veze, idemo dalje ⚜️
Malmi_Suomi
Hexex
Ova ekipa ima budućnost, šteta za ovaj poraz, ali realno nismo ni mogli bolje bez citave prve postave, idemo dalje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.