10

Komentari (10)

prvenac
Ovaj put nemam nikakvih očekivanja pa možda nešto i bude. 30 godina čekamo da nam neko napravi normalnu, prepoznatljivu igru ali uzalud.
Mowzilla
Sretno s ovakvim savezom...
Usamljeni Hashishar
Ne znam zašto je ovaj izdajnik uopšte selektor BiH. Kad je 1992 bilo najteže u BiH on i onaj drugi izdajnik Saračević odoše igrati za Hrvatsku. Umjesto da su pomogli napraviti reprezentaciju BiH. Već su obojica imali olimpijske medalje sa SFRJ iz Seula tako da im nisu trebale dodatne medalje. Ali prodali se za šaku kuna.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne lupetaj kad nisi informisan.
Mad_max
Potpuno si u pravu. Ja sam veliki pobornik njegovog načina vođenja ekipe, te molio sam uvijek Boga da on dodje za selektora etc. Čak sam i ovdje milion puta pisao dosadjivao da nam treba on, ali sto se tice ljudske strane Pipe je velika nula vazda bio, kao stručnjak za nas je vrh.
eldind.
Sta je s Ibrahim Haseljic, zna li neko zasto ga nema na spisku?
Slana_carsija
Čim ss kaže da je cilj promocija mladih , to znači da se ne nadamo prolasku na EP i da vjerovatno slijedi blamaža u kvalifikacijama
Adrian
Panić nam je trebo.
zgembo.popuslic
Ako sam dobro razumuo braca Buric na rezervnom spisku sto znaci da upadaju ako neko otkaze sa glavnog spiska. Iako je cilj podmladjivanje i stvaranje reprezentacije za buducnost, opet se prelako odricemo iskusnijih i kvalitetnih igraca, slicno kao u fudbalu kad smo se prerano odrekli Lulica, Ibisevica, Medunjanina itd itd.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne trci pred rudu. Na rezervnom su spisku zbog bolesti/povrede. Nisu 100 % spremni i to je jedino objasnjenje. Irfan treba igrače koji mogu dati maximum. Ispravno ma o kome da se radi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.