Biljaka pojačao novog premijerligaša Slogu

Saradnja dogovorena

Biljaka pojačao novog premijerligaša Slogu

Samir Mlaćo

Rukometni klub Sloga Gornji Vakuf Uskoplje ima velike planove u novoj sezoni Premijer lige BiH. Večeras će sa početkom u 19 sati ovaj klub dobiti i novu Upravu, a do tada se vrijedno radi na jačanju igračkog kadra.

"S obzirom na definisanje i usvajanje novog statuta, predsjednik skupštine prof. Gudić Nedžad zakazao je redovnu izvještajnu i vandrednu izbornu skupštinu na kojoj će pored postojećih delegata biti priključeni i svi vlasnici Zlatnih članskih kartica iz sezone 2017/2018 koji žele da budu članovi Skupštine", istakli su iz Sloge.

Posljednje dosadašnje pojačanje Sloge je Goran Biljaka koji je u BiH nastupao za Goražde, te Slogu iz Doboja, a posljednji angažman je imao u redovima kosovskog tima KH Besa Fam Gas.

Radi se o nekadašnjem bh. reprezentativcu koji će svojim iskustvom i znanje sigurno mnogo pomoći Slogi u premijerligaškom društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi