9

Komentari (9)

ibrahim51
Nema opravdanja ako su pravi sportisti uvijek treba da su spremni za utakmicu.Pobijediti Bjelorusiju a izgubiti od slabije ekipe nesto ne ide.
ArminA
Nemas pravo ni ti niti bilo ko drugi da im ista kaze ... Rukomet je totalno zapostavljen od strane drzave tako i ovo sto su se svi u kompletu iskupili tj.dosli na okupljanje vrijedno je svake pohvale! Sramota je Ibrahime tako sta izjaviti ,Ceska je imala svoj dan i odigrali su fantasticno.
Jozef
Zadnje Evropsko prvenstvo, januar ove godine, Češka 6. mjesto, Bjelorusija 10.mjesto. Nekada je protivnik jednostavno bolji i može se pobijediti u nekoj utakmici, ovo nije bila ta utakmica. Sretno u nastavku kvalifikacija.
casimiro
sta je problem???idemo daljee!koliko drzava brine o njima ljudi igraju dobro!!
Benjamingst
2 pobjede protiv Finske mi smo treci.... na tabeli. Bijelorusija je jaka I ona se bori protiv Ceha za prvo mjesto u grupi.
ArminA
Glavu gore,imali smo dosta gresaka u napadu i sutevi su bili ispod prosjeka,a i primali smo lagane golove ...Nikad poraz ,samo lekcija u iducu utakmicu uci cvrsto ,hrabro i odlucno !
Edward NewGate
sami sebe smo pobijedili. nije prvi puta.
mukky
Umor, a i i Česi su jaki
addi
ništa nije gotovo. pobjeda u bjelorusiji nas je pogurala. samo hrabro momci. idemo dalje!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.