2

Komentari (2)

Malmi_Suomi
Ovo je samo dokaz da su CHETNICKA GAMAD koja niko ne voli. I ne mogu i neću o " njima " pisati jer GAMAD evo sami o sebi govore ko su i šta su. I sad će šatro biti : svi su protiv nas srba. E moji BH pravoslavci koja ste GAMAD ali čast " izuzetcima"!!! Samo mogu reći FUJJJJ
Husrefbeg22
Kada ce konacno biti kaznjen fasisticki klub i cetnicki navijaci iz bl.? Jos su oni pri koncu 14. stoljeca i ne mogu prezaliti veliku pobjedu turske vojske nad slabasnom knezevinom Srbije. Knez Lazar Hrebeljanovic nikada nije bio car tako da je na Kosovu propalo srpsko knezevstvo a ne 'carstvo'. Ali vlasko stanovnistvo u Bosanskoj krajini koje se vrjemenom slaveniziralo odnosno srbiziralo nejma nikakve veze s Kosovom ili Srbijom. Oni koji tako ne misle neka procitaju koju stranicu iz historije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.