Borac i Gračanica saznali protivnike u 3. kolu EHF Evropskog kupa

Borac i Gračanica saznali protivnike u 3. kolu EHF Evropskog kupa

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački predstavnici u EHF Evropskom kupu, Borac iz Banjaluke i Gračanica, saznali su imena protivnika u 3. kolu ovog takmičenja.

Voljom žrijeba Borac će odmjeriti snage sa predstavnikom Kosova, Besa Famgasom, dok će Gračanica igrati protiv predstavnika Izraela, Holon Yuvalima.

Zanimljivo je da je protivnik Borca u 2. kolu igrao protiv Bosne iz Visokog i da je u oba susreta upisao sigurne trijumfe, te da boje ovog kluba brani i legendarni bosasnkohercegovački reprezentativac Nikola Prce,

Borac je u prvom susretu gost, a Gračanica domaćin. Prvi mečevi igraju se 12. i 13. decembra, dok su revanši zakazani za sedam dana kasnije.

Top Komentari

sport1
Samljet ce ih Borac, nadam se prolazu Gra anice... Sretno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi