Borac pobjedom protiv Vogošće stigao do sedme pobjede

Sjajna igra

Borac pobjedom protiv Vogošće stigao do sedme pobjede

E. Oštraković

Rukometaši Borca ostvarili su novu pobjedu i to u okviru zaostalog susreta šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Protivnik je bila ekipa Vogošće, a Borac je upisao sigurnu pobjedu od četiri razlike i to sa 32:28.

Susret su bolje otvorili domaći rukometaši, a do kraja prvog poluvremena stekli su dobru prednost od šest razlike. Na odmor se otišlo pri rezultatu 20:14.

U drugom poluvremenu dobra igra Vogošće, ali nisu uspjeli da naprave iznenađenje, te su poraženi sa četiri razlike i to sa 32:28.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ovo je za Borac bila sedma pobjeda u isto toliko odigranih utakmica, a do pobjede ih je vodio Saša Puljizović sa jedanaest postignutih golova.

Najbolji kod Vogošće bili su Elis Memić sa sedam i Ajdin Zahirović sa pet postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi