Borac m:tel na +17 pred revanš sa Bakuom

Challenge Cup

Borac m:tel na +17 pred revanš sa Bakuom

Rukometaši Borca u prvom meču drugog kola Challenge Cupa ostvarili su uvjerljiv trijumf nad Bakuom.

Crveno-plavi su večeras u dvorani Borik slavili protiv azerbejdžanskog predstavnika rezultatom 36:19, te tako stekli +17 golova prednosti pred revanš koji će se također igrati u Banjaluci.

Banjalučani su odlično otvorili utakmicu i u petom minutu došli do prednosti 4:0. Gosti prvi pogodak postižu tek u šestom minutu, a nakon toga još dva i u devetom minutu na semaforu je bilo 4:3. Tada se izabranici Bojana Unčanina bude i sa dva vezana gola opet odlaze na plus tri, 6:3. U 20. minutu crveno-plavi prvi put dolaze do plus četiri, 11:7, što je bio znak treneru gostiju da pozove prvi time-out, ali to njegovoj ekipi nije pomoglo, jer su rukometaši Borca m:tel do kraja poluvremena uvećali prednost, 15:10.

Kako su počeli utakmicu, tako su Banjalučani otvorili i drugo poluvrijeme i već u 40. minutu udvostručuju prednost sa poluvremena i dolaze do plus 10, 22:12. Ova prednost omogućila je Bojanu Unčaninu da pruži priliku i momcima s klupe, ali to se nije odrazilo na rezultat. Na kraju ubjedljivih, 36:19.

Prvo ime susreta bio je Bojan Rađenović sa devet pogodaka, Vladan Đurđević postigao je šest, a Bojan Ljubišić zaustavio je 12 udaraca gostiju, koji su u ovom susretu formalno bili domaćini.

Revanš je na programu sutra u dvorani Borik od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti