Borac porazom otvorio sezonu

Banjalučani poraženi od novajlije u Premijer ligi

Borac porazom otvorio sezonu

Rukometaši Borca iz Banjaluke poraženi su na startu sezone. Crveno-plavi su se u 1. kolu bh. prvenstva sastali sa Slogom, a meč odigran u Gornjem Vakufu na kraju je završen rezultatom 26:24 u korist domaćih.

Dvorana u Gornjem Vakufu je očekivano bila ispunjena, a prisutni gledatelji su mogli uživati u dobroj rukometnoj predstavi koju je obilježio veliki broj preokreta. Na kraju su se bolje snašli domaći igrači i u triler završnici uspjeli odnijeti tri boda.

Tako je Sloga na startu sezone skinula najveći skalp u dosadašnjoj klupskoj historiji, a jedni od najzaslužnijih za pobjedu bili su Demirović, Biljaka i Abdurahmanović sa šest datih pogodaka.

U timu Borca su prednjačili Unčanin i Rađenović sa šest golova, Miljković je postigao četiri, a jedan manje Savić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Bravo sloga
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi