Borac M:tel sutra dočekuje Litvance: Nema opuštanja

Revanš meč Čelendž kupa

Borac M:tel sutra dočekuje Litvance: Nema opuštanja

Rukometaši RK Borac M:tel sutra će u Boriku u revanš meču osmine finala Čelendž kupa dočekati litvansku Šviesu koju su u prvoj utakmici deklasirali 29:16.

Velika je to zaliha pred revanš u Banjoj Luci, pa iako su jednom nogom u četvrtfinalu rukometaši Mirka Mikića neće se opustiti i podcijeniti protivnika.

"Nadao sam se pobjedi u prvoj utakmici, aliiskreno ne ovolikom razlikom. Pred našim navijačima neće biti opuštanja jer smatram da rezultat ne odražava realan odnos snaga dva tima. Doduše, sada znamo sve o njima za razliku kada samo se pripremali za prvi susret", rekao je Bojan Rađenović.

Kompletna ekipa odigrala je jako kvalitetno u odbrani u subotu u Viljnusu, a golman Bojan Ljubišić je bio više nego raspoložen, upisavši 18 odbrana, od čega tri sedmerca.

Priliku u Litvaniji dobili su svi igrači, a prvi gol u evropskoj konkurenciji postigao je najmlađi član prvog tima Marko Lukić.

S obzirom da je prolaz obezbijeđen, odnosno da ne bi trebao doći u pitanje trener Mikić vjerovatno će opet pružiti priliku za minutažu mlađim igračima.

Inače što se osmine finala Čelendž kupa tiče, jedini klub koji se do sada plasirao u četvrtfinale je Diken, koji je u dvomeču bio bolji od Berhema (28:24, 28:26), dok još sedam timova treba da obezbijedi prolaz dalje.

Velika euforija

Odavno nije vladala veća rukometna euforija u Banjaluci kao ovih dana uoči revanša osmine finala Čelendž kupa.

Iz kluba obaviještavaju navijače koji žele da prisustvuju meču da ulaznice kupe na vrijeme. Prodajna mjesta su Trg Krajine i u dvorana Borik.

Inače, u srijedu su rukometaši Borca obišli osnovne škole, družili se sa učenicima i pozvali ih da dođu u subotu u dvoranu Borik, kako bi zajedno proslavili plasman Borca m:tel u četvrtfinale Čelendž kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi