Borac m:tel zaledio Kakanj na minus 22

Prijateljska utakmica

Borac m:tel zaledio Kakanj na minus 22

Rukometaši Borca m:tel zabilježili su večeras još jednu ubjedljivu pobjedu u pripremnom susretu, pred početak drugog dijela sezone Premijer lige BiH. U dvorani Borik, “crveno-plavi” su savladali rukometaše Kaknja 41:22.

Početak susreta u potpunosti je pripao domaćim igračima, koji u sedmom minutu dolaze do prednosti 6:0. Prvi gol rukometaši Kaknja postigli su tek u osmom minutu i smanjili rezultat na 6:1. Do kraja poluvremena izabranici Bojana Unčanina, nošeni fenomenalnim odbranama Bojana Ljubišića, iz minuta u minut uvećavali su prednost do plus 11, 20:9.

U drugom poluvremenu Unčanin je zamijenio postavu na terenu i dao priliku svim igračima da zaigraju, ali to nije promijenilo tok meča i Banjalučani su ostvarili sigurnu pobjedu.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Đurđević sa devet golova i Nježić koji je postigao gol manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi