RK Borac uvjerljiv protiv Kozare

Četvrtfinale Kupa RS

RK Borac uvjerljiv protiv Kozare

Rukometaši Borca m:tel ubjedljivo su sinoć savladali ekipu Kozare Mlijekorpdoukta iz Kozarske Dubice (37:26), u meču četvrtfinala Kupa Republike Srpske, koji je odigran u sportskoj dvorani OŠ Borisav Stanković, u banjalučkom naselju Lazarevo.

U susretu u kojem su svi igrači dobili minutažu, trenera Banjalučana, Bojana Unčanina, najviše može da obraduje odlična igra mladih Kneževića i Lukića, koji do sada nisu imali mnogo prilika da se pokažu u dresu prvog tima, ali su ovu priliku iskoristili na najbolji način i pokazali da u narednom periodu šef stručnog štaba može ozbiljno računati na njih.

U prvom poluvremenu, koje je završeno prednošću domaćih 19:15, „creno-plavi“ nisu uspjeli napraviti veću razliku, ali su to učinili mnogo boljom igrom u drugih 30 minuta.

Najefikasniji u redovima Borca m:tel bili su desnokrilni igrači, Miloš Nježić, koji je postigao devet golova, odnosno Vladan Đurđević, sa šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi