Borac novi šampion BiH

UO RSBiH donio odluke

Borac novi šampion BiH

Upravni odbor Rukometnog saveza BiH napokon se sastao.

Sjednica je održana u Sarajevu i na njoj je potvrđena titula šampiona koju su osvojili rukometaši Borca, a uz crveno-plave, u evropskim kupovima BiH će predstavljati Gračanica i Bosna Vispak.

Kada je u pitanju ispadanje, što je do sada bio i najveći kamen spoticanja, članovi UO odlučili su da se igra se mini-liga između dvije ekipe iz zone ispadanja Premijer lige BiH Goražda i Iskre, te dva prvaka federalnih liga, Krivaje i Bosne Sarajevo.

I naredna sezona će brojati 16 klubova.

Promo

Top Komentari

DamirS
Koja glupost. Zašto da ekipe iz druge lige igraju baraž? Pa te ekipe su osvojile prvo mjesto i zaslužile su ulazak u PL. Neka baraž igraju Iskra i Goražde sa Vogošćom i Konjuhom a ne sa ekipama koje su svoj igrački kadar sastavile za nivo 2. lige a ne prve lige. Ali svakako nije ništa logično u našoj državi pa ni sport.
6 3
BlueBoys
Pih.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi