Milićević i Draganić prva pojačanja RK Borac

Nova imena u bh. prvaku

Milićević i Draganić prva pojačanja RK Borac

U RK Borac stigla su prva pojačanja.

Minulu sezonu Borac je okončao na prvom mjestu, a kako bi ponovo išli na najviši plasman u klubu iz Banjaluke vrijedno rade na jačanju igračkog kadra.

Prva pojačanja koja su stigla u banjalučki klub su Aleksandar Milićević i Vlado Draganić koji je poznat ljubiteljima bh. rukometa jer je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača Leotara.

Iz Leotara u Borac stiže i Milićević koji je ujedno bivši mladi reprezentativac Srbije, a kroz karijeru nastupao je u nekoliko tamošnjih klubova, kao i izraelski Maccabi Ramat Gana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Dobro nam došli", poručili su iz Borca.

Milićević i Draganić su potpisali jednogodišnje ugovore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi