Nakon Guilhermea još pet igrača odlazi iz RK Borac

Velika promjena u rosteru

Nakon Guilhermea još pet igrača odlazi iz RK Borac

E. Oštraković

EKipa RK Borac doživit će velike promjene u igračkom kadru pred narednu sezonu.

Nakon što je klub napustio Brazilac Guilherme Linhares de Souza koji se samo godinu dana zadržao u klubu, te otišao u Tatran Prešov, još nekoliko igrača odlazi iz Banja Luke.

Desni bek Borca, Stefan Miljović, odlučio je napustiti Borac nakon dvije godine provedene u klubu, te će karijeru nastaviti u šampionu Srbije, ekipi Vojvodine.

Osim njega klub će napustiti još četiri igrača kojima na kraju maja ističu ugovori, a riječ je o Vladanu Đurđeviću, Bojanu Rađenoviću, Vukašinu Rakociji, te Nemanji Vučičeviću.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kostur ekipe ostati će na okupu, ali je jasno da će šansu u Borcu dobiti neki novi momci, ali se očekuje i dolazak pojačanja koji će zadužiti dres Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi