Borac ostao bez trenera

Đurković odlučio otići

Borac ostao bez trenera

M. Šljivak

Crnogorski stručnjak Ratko Đurković ipak neće voditi rukometaše Borca u narednoj sezoni.

Đurković je odlučio napustiti redove bh. prvaka nakon odluke rukovodstva SEHA lige da ne dopusti Borcu takmičenje u regionalnoj ligi.

Ta odluka, kao i određene stvari unutar kluba, bile su presudne da Đurković donese odluku o odlasku iz Banja Luke ovog ljeta.

Borac je na kraju sezone ostao bez nekoliko igrača. Tim za sada nije našao prave zamjene, pa Đurković nije želio više da čeka i da živi u neizvjesnosti s kakvim igračim kadrom će ući u novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Odlazak crnogorskog stručnjaka će sigurno biti veliki udarac za banjalučki tim, a s obzirom da odlaze i najbolji igrači ovog tima, Borac će imati teške muke u odbrani titule prvaka BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi