Borac poražen od Metalurga u Banja Luci

Poraz Borca od Makedonaca

Borac poražen od Metalurga u Banja Luci

U okviru jedinog susreta današnjeg dana SEHA lige Borac je na svom terernu dočekao makedonski Metalurg i ubjedljivo izgubio, 30:20. 

Metalurg je od samog početka krenuo oštro i vrlo brzo došao do osjetnije prednosti. Na poluvrijeme je ekipa iz Makedonije otišla sa vodstvom, 16:9. 

 

U nastavku ista slika na terenu, a gosti su u 44. minuti susreta imali i 12 poena viška. Borac je uspio smanjiti i ublažiti prednost, ali su gosti slavili dosta ubijedljivo, 30:20.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

 

Najefikasniji u redovima Borca bili su Stefan Janković i Damir Delić sa po pet golova, dok je Bojan Ljubišić skupio pet odbrana. Kod gostiju šest golova je postigao Zlatko Mojsoski, dok je pet dodao Naumče Mojsovski. Deset odbrana skupio je srpski internacionalac Darko Stanić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.