Borac upisao i devetu pobjedu, ovaj put stradala Slavija

Premijer liga BiH

Borac upisao i devetu pobjedu, ovaj put stradala Slavija

E. Oštraković

Rukometaši Borca sinoć su odigrali zaostalu utakmicu petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, te su ostvarili pobjedu na gostovanju kod Slavije.

To je za njim bila deveta pobjeda u ovoj sezoni, što je zaista dominantno od samoga starta.

Od samog početka Borac je nametnuo svoj ritam igre, a na poluvremenu su imali pet golova prednosti. Bilo je 7:12 za goste.

U drugom dijelu, ekipa Borca nije dopustila bilo kakav vid iznenađenja, te je na kraju ostvarena pobjeda od devet razlike, a konačan rezultat bio je 15:24.

Do pobjede je borac vodio Aleksandar Miličević koji je postigao sedam golova, dok je kod Slavije najefikasniji bio Božidar Leković sa šest postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi