Borko Ristovski stiže u Barcelonu

Katalonci dobijaju novog golmana

Borko Ristovski stiže u Barcelonu

D. Vejo

Golman rukometne reprezentacije Makedonije i njemačkog Loewena Borko Ristovski, od naredne sezone branit će plavo-crvene boje. 

Ovu informaciju prenijeli su danas španski mediji, te su na sve to dodali da je Ristovski potpisao ugovor na dvije godine.

Sjajnim intervencijama u njemačkom prvenstvu Makedonac je privukao pažnju na sebe. Interesovanje za njega pokazali su mnogi evropski klubovi ali najkonkretniji su bili u Barceloni.

Ristovski bi se trebao ekspresno uklopiti u tim, iz razloga što će biti rame uz rame sa svojim saigračem iz reprezentacije, a ujedno i kapitenom Kirilom Lazarovim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi