Sramota bh. rukometaša: Crnogorci se nisu pošteno ni oznojili

Lagana pobjeda za Crnu Goru

Sramota bh. rukometaša: Crnogorci se nisu pošteno ni oznojili

E. Oštraković, foto: T. Hebib

Večeras su utakmicu u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sarajevo odigrale reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Očekivalo se da će naša reprezentacija pružiti dosta bolju partiju protiv Crne Gore nego što je to bilo prije nekoliko dana protiv Slovenije.

Međutim to se nije desilo, te smo na kraju upisali novi poraz, ovaj put na domaćem terenu, a Crna Gora je slavila sasvim zasluženo. Konačan rezultat bio je 25:36.

Krenulo je sa dva vezana gola za Crnu Goru, a u igri smo bili sve do rezultata 3:5 za gostujuću reprezentaciju. Nakon toga serija od 3:0 Crne Gore i prednost od 3:7.

Uspjeli smo postići gol, gosti zatim postižu dva gola. Činilo se da hvatamo priključak kada je na semaforu bilo 6:10 za Crnu Goru, ali to se nije desilo.

Veliki broj tehničkih grešaka, te jako loša igra u odbrani gdje su Crnogorci postizali golove kako god su htjeli, dovelo je do toga da na poluvremenu imamo ogroman zaostatak.

Oglasi

Naime, gosti iz Crne Gore su na poluvrijeme otišli sa ogromnih plus 10, a rezultat na semaforu bio je 11:21 za selekciju Crne Gore.

Nešto bolje naša reprzenetacija ušla je u drugo poluvrijeme, te smo odmah napravili seriju od 3:0 i došli na 15:22.

Ipak, nekoliko grešaka u napadu i laganih golova Crne Gore, vratilo je prednost na devet golova u korist gostiju, a igrala se četrdeseta minuta.

Crnogorci su pametno igrali, te nisu dali našoj reprezentaciji da se približi, a koristili su svaku grešku koju smo napravili.

Večeras je bilo zaista mnogo grešaka u fazi napada naše reprezentacije, dok u odbrani, posebno u prvo poluvremenu skoro ništa nije išlo po planu.

Do kraja utakmice gosti su mnogo rotirali, te se činilo kao da su malo "povukli ručnu", te nisu forsirali da postižu brze i jednostavne golove.

Naša reprezentacija tako je upisala i drugi poraz u dvije odigrane utakmice, dok je Crna Gora ostvarila svoju drugu pobjedu.

Top Komentari

user1654365527
Sta li ovi nasi amateri treniraju. Bruka. Kladim se da ce nas Kosovo dobiti bar jednom. Svaka cast Irfanu al ne moze nista s amaterima.
8 0
ubnt2
Mi smo kanta živa, pripremite se na brukanje barem nekih 6 godina..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi